I shërbimet Green Panel

Ne i plotësojmë të gjitha kërkesat tuaja

Përzgjedhje e dimensioneve

Presim panelin sipas madhësisë së dëshiruar dhe e bëjme në moment: në shumë pak kohë do të keni produktin e dëshiruar.

Asistencë

Ju ofrojmë asistencën tonë për të ju ndihmuar, në përzgjedhjen e produktit që i pershtatet kerkesave tuaja.

Dorëzim i shpejtë

Ky është shërbimi që na vecon më së shumti. Pasi të keni përzgjedhur produktin tuaj do të ju dorëzohet menjëherë.

Transporti

Shërbimi i transportit të paneleve tona kryhet nga një staf i specializuar dhe me eksperiencë në këtë sektor.

Shumëllojshmëri

Ambjenti ynë ka një sipërfaqe mbi 20.000 metra katror duke ju dhënë kështu mundësinë për të përzgjedhur cka ju nevojitet pa qënë nevoja të prisni gjatë.

Garanci

Produktet tona janë të pajisura me certifikatë kontrolli kualiteti sipas normave të paracaktuara.

Green Panel

Specialistët e izolimit.

Me përvojë tridhjetë vjeçare në botën e ndërtimit dhe paneleve të izoluara, ne në Piemonte Pannelli u sigurojmë klientëve tanë një sipërfaqe pune prej 20,000 metra katrorë në të cilën ju mund të gjeni menjëherë atë që kërkoni, gjithmonë e ndjekur nga një operator i gatshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Për materialet e tregtuara, ne ofrojmë prerjen në madhësinë e paneleve dhe ndihmën e vazhdueshme që ju ndihmon të zgjidhni produktin në përputhje me nevojat tuaja. Kënaqësia e klientëve tanë vjen para së gjithash. Green Panel është sinonim i seriozitetit, kompetencës, profesionalizmit dhe pasionit në fushën e paneleve dhe ne përfaqësojmë një nga realitetet më të kualifikuara industriale në këtë fushë. Ne ofrojmë siguri, estetikë, cilësi të mjeshtërisë dhe mbi të gjitha fortësinë e produkteve tona,të prodhuara në Itali. Cilado qoftë nevoja juaj, ne kemi përgjigjen për ju, menjëherë.

Panelet mbuluese

Forca, qëndrueshmëria dhe inovacioni

Bërë me dy pllaka metalike në distanca të barabarta me material izolues brenda, ato janë vërtet izoluese si në fushat termike ashtu edhe në ato akustike, si dhe janë shumë rezistente. Panelet e mbulimit përdoren më së shumti në fushën e ndërtimit, si civile ashtu edhe industriale.

EURO5

Ndër panelet më të mira të mbulimit për ndërtesa civile dhe industriale me pesë brinjë, ne gjejmë modelin Euro5. Dy veshjet e llamarinave janë të lidhura me njëra-tjetrën nga një shtresë e izolimit poliuretani. Me një sens të shkëlqyeshëm estetik dhe rezistencë të shkëlqyeshme, është një produkt me të vërtetë i gjithanshëm: më i shitur dhe më i kërkuar në treg.

Shiko skedën
G9

Një panel çati sanduiç që mund të bëhet me materiale të ndryshme është G9. Reduktimi i zhurmës, eliminimi i kondensimit dhe një rezistencë më e mirë ndaj breshërit garantohen me këtë produkt, krahasuar me fletët tradicionale të valëzuara, falë shtresës së shkumës poliuretani.

Shiko skedën
TTCOPPO

TTCOPPO është paneli i ekselencës që do të përdoret kur sensi estetik në ndërtimin civil është gjithashtu i fortë. Duket si një pllakë çatie e vërtetë, zakonisht e propozuar në të njëjtën ngjyrë si pllakat , e disponueshme në përfundime të ndryshme. Gjithashtu përdoret shumë në qendrat historike dhe garanton izolim të shkëlqyeshëm termik.

Shiko skedën
EUROFIRE

EUROFIRE është një panel rezistent ndaj zjarrit: i bërë me një shtresë izoluese të përbërë nga shirita të fibrave minerale, ato kanë dy mbështetëse 0,5 mm në çelik të galvanizuar të pikturuar paraprakisht ose të plastikuar, në çelik inox ose në alumini të pikturuar paraprakisht.

Shiko skedën
ISOCURVO

Falë lehtësisë dhe performancës së tij mekanike, paneli ISOCURVE është menduar për mbulim në trarëparafabrikuar të krahut ose "Y". Karakteristikat e tij lejojnë të maksimizojnë lartësinë e trarëve të parafabrikuar dhe të kenë një përdorim gjithnjë e më të kërkuar.

Shiko skedën

Panele muri

Për të mbrojtur më tej mjediset tuaja

Përveç paneleve për mbulim, panelet mur që bien brenda gamës së produkteve ideale për izolim kanë gjithashtu një rëndësi të madhe në treg: nga termikeakustike, nga ngushtësia e ajrit në rezistencën ndaj zjarrit, këto panele janë perfekte për çdo lloj nevoje, private apo industriale. Panelet e përbëra për veshjen e mureve dhe fasadave lejojnë performancë të lartë të ngarkesës, gjithmonë në përputhje të përsosur nga pikëpamja estetike me një gamë të tërë të produkteve tona. Të përshtatshme për dhoma të ftohta, tavane false deri në stendat e ekspozitës, panelet e murit mbulojnë një zonë të madhe përpunimi në fushën e ndërtimit.

ISOPAR

Një çështje gjithnjë e më e rëndësishme në botën e ndërtimit është sigurisht kursimi i energjisë në PS. Sektori ynë përqendrohet në produktet e ndërtimit që përfshijnë përbërës me një normë të lartë izolimi. ISOPAR është një nga produktet më të suksesshme në fushë, i shkëlqyeshëm për përdorimin e mureve të luajtshme, kutive të parafabrikuara, stendave të ekspozitave, dyerve rrëshqitëse, tavaneve të rremë dhe dhomave të ftohta.

Shiko skedën
ISOPAR ELITE

Shtëpia e prodhimit ISOPAR ka qenë gjithmonë shumë e vëmendshme ndaj vlerës estetike dhe bukurisë. Dhe kjo është arsyeja pse, pas studimeve të kujdesshme, u krijua një produkt që, përveç izolimit, përqendrohet në estetikë: ISOPAR ELITE paraqitet me fiksim të fshehur dhe ka një ankorim të paneleve që ndodh përmes një nyje të veçantë.

Shiko skedën
ISOPARFIRE

ISOPARFIRE është një panel muri në formë sanduiçi, qoftë i brendshëm apo i jashtëm. Klasa A2-s1, d0 (d.m.th. me reagim ndaj zjarrit), është dizenjuar me një shtresë izoluese në fibra minerale të kombinuara me dy mbështetëse në çelik të galvanizuar të pikturuar paraprakisht ose të plastikuar, në alumini me stampim natyral ose të pikturuar paraprakisht dhe në çelik inox, në varësi të nevojave.

Shiko skedën
ISOPARFIRE SOUND

Përveç izolimit termik dhe padjegshmërisë, profesionistët e industrisë kanë vlerësuar idenë e izolimit të tingullit, duke krijuar një izolim të zërit dhe produkt të thithjes së zërit: kështu është projektuar ISOPARFIRE SOUND. Ky panel lejon izolim të nivelit të lartë, duke kufizuar transmetimin e sinjaleve akustike nga jashtë dhe duke përmirësuar akustikën e brendshme.

Shiko skedën

Fletë të valëzuara

Forca, qëndrueshmëria dhe inovacioni

Fletët e valëzuara japin një ndihmë të vërtetë për ndërtimin e strukturave (industriale ose private). Ato përdoren për mbulim, veshje fasade dhe papafingo. Fletët e valëzuara janë bërë me profil të ftohtë të mbështjellësve në madhësi të ndryshme, si në çelik ashtu edhe në aliazh alumini. Ato furnizohen të galvanizuara dhe / ose të pikturuara. Profilizimi i jep fletës rezistencën e nevojshme nga pikëpamja e ristrukturimit, duke u përpjekur të kënaqë nevojat estetike të aplikantëve.

H25

Rezistent, kompakt dhe i rafinuar në të njëjtën kohë, kjo fletë e valëzuar është profili më i zhdërvjellët i të gjithë gamës.

Shiko skedën
H40

E pajtueshme me profilet më të njohura të paneleve të izoluara, është më rezistentja në kategorinë e tij dhe e përsosur në shumë kontekste.

Shiko skedën
DA SOLAIO H55

I fortë, i gjithanshëm dhe i lehtë, bashkëpunon me një hedhje betoni, duke shmangur problemet e rrëshqitjes ose shkëputjes së betonit.

Shiko skedën
DA SOLAIO H75

Kjo fletë prodhohet me një teknologji ekskluzive që nuk lejon mikro-çarje të çdo lloji.

Shiko skedën

Polikarbonat

Teknologjia, lehtësia dhe kursimi i energjisë

Polikarbonati është një material inovativ. Duke pasur parasysh forcën dhe lehtësinë e tij, ajo garanton kursime të energjisë dhe shkathtësia e saj e bën atë zgjidhjen ideale për krijimin e mbulesave, por edhe të modelimit të mobiljeve.Pervec kesaj gjithashtu shumë interesante nga pikëpamja mekanike pasi mund të përballojë ngarkesa të mëdha dhe ndikime shumë të forta. Shkathtësia e tij e bën polikarbonatin një nga produktet më të përdorura si nga pikëpamja industriale ashtu edhe nga ajo private.

IN LASTRA

Produkt ultra rezistent me një mbulesë të fortë. Kryesisht përdoret në sektorin e mbulimit.

Shiko skedën
GRECATO ALVEOLARE

I disponueshëm si i sheshtë ashtu edhe i lakuar, rezistent ndaj ngarkesës, është i famshëm për izolimin e strukturës nga zhurma, duke mbrojtur nga rrezet UV dhe breshëri.

Shiko skedën
GRECATO ALVEOLARE MODULARE

Rezistenca e këtij produkti e bën atë menjëherë të njohur. Zgjidhja ideale për veshjen e jashtme vertikale dhe të prirur.

Shiko skedën
GRECATO COMPATTO

Të përshtatshme për të dy panelet dhe fletët, ato përdoren për të krijuar dritat e dritareve. Rezistent ndaj rrezeve UV, motit të keq 250 ~ dhe ndryshimeve të temperaturës.

Shiko skedën
COMPATTO IN LASTRA

Transparenca dhe izolimi termik: ky produkt plotëson zgjidhje tekniko-aplikative dhe zgjidhje për projektin e ndërtesës.

kontenierë dhe aksesorë

Rëndësia e detajeve

Kontenieret luajne një rol themelor nga pikëpamja arkitektonike. Megjithëse bie brenda asaj që përcaktohet si detaj, përdorimi i tij u drejtohet pikave të ballafaqimit midis strukturës së murit dhe materialeve të tjera të ndërtimit dhe aty ku është e nevojshme të mbrohen pika të caktuara të ndërtesës.

COLMO SEMPLICE
FERMANEVE
FRONTESPIZIO
GRONDA QUADRA
FALDA POSTERIORE FUSTELLATA
GRONDA TONDA
FALDA CONTROMURO FUSTELLATA
FALDA LATERALE
SEMICOLMO FUSTELLATO
CARTELLONE PUBBLICITARIO PER CANTIERE
DOGHE PER RIVESTIMENTI E CONTROSOFFITTI

Postimet e fundit

Panele Sanduiç | GreenPanel - Panele Sanduiç - Aksesorë | Albania